CENTAR ZA DIGITALIZACIJU d.o.o
CENTAR ZA DIGITALIZACIJU d.o.o
Kontakt informacije
+385 1 309 6005
info@czd.hr
Utinjska 39, Zagreb, 10 000 Hrvatska

Sustav za upravljanje imovinom

Sustav za upravljanje imovinom baziran je na softverskom rješenju koja će vam unaprijediti cjelokupan proces upravljanja nekretninama. Naše znanje o razvoju i kreiraju softvera omogućuje nam pružanje usluga koje zadovoljavaju zahtjeve vašeg poduzeća.

Aplikativnim rješenjem razvijena je platforma za održavanja, nadzor i upravljanja nekretninama. Kroz prilagođene module omogućeno je upravljanje troškovima, najmovima, održavanjem nekretnine te ostalim bitnim informacije o samoj nekretnini. Također moguće je dobiti i kompletnu analizu svih aktivnosti vezanih uz nekretninu. Naše aplikativno rješenje je namijenjeno i vođenju više nekretnina istovremeno. Između ostalog aplikacija pomaže u radu sa svim administrativnim poslovima vezanim za vođenje i upravljanje vaše nekretnine. Konačno cilj ovog aplikativnog rješenja je ušteda vremena i novca, odnosno optimizacija putem centralizirane platforme za upravljanjem nekretninama.

Aplikativno rješenje koje nudimo je prilagodljivo i moguće je urediti prema vašem specifičnom načinu poslovanja. Jedan od bitnih parametara aplikacije je i sigurnost što znači da su vaši podatci u svakom trenutku sigurni od bilo kakvog pokušaja zlouporabe istih.

Klijenti i partneri