CENTAR ZA DIGITALIZACIJU d.o.o
CENTAR ZA DIGITALIZACIJU d.o.o
Kontakt informacije
+385 1 309 6005
info@czd.hr
Utinjska 39, Zagreb, 10 000 Hrvatska

Pravni uvjeti

Web stranica vam omogućuje korištenje sadržaja ovih stranica koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve autorske sadržaje na ovim stranicama i na autorski sadržaj preuzet sa drugih portala ili ostalih stranica.

Korištenjem stranica smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući i odredbe u vezi s kolačićima.

Obveze korisnika pri korištenju stranica

Vlasnik web stranice ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju posjetitelji te ne može jamčiti točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja.

Vlasnik web stranice neće ni na koji način biti odgovoran za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem stranica.

Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja stranica, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

 • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,
 • objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,
 • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,
 • manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja koji se objavljuje ili šalje putem stranica,
 • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,
 • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, “spam”, lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, zavaravajući navode ili tvrdnje
 • svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme,
 • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih korisnika.

Vlasnik web stranice zadržava pravo na temelju vlastite procjene i bez prethodne obavijesti ukloniti sadržaj koji smatra neprikladnim ili koji nije u skladu s ovim Uvjetima korištenja.

Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik prihvaća i suglasan je da će stranice uključivati reklame, raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke.

Autorska prava

Sadržaj na stranicama zaštićen je autorskim pravima vlasnika web stranice i/ili autorskim pravilima drugih izvora sadržaja. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu vlasnika web stranice ili vlasnika sadržaja.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na stranicama, o tome je dužan izvijestiti vlasnika web stranice.

Pomoć i podrška

Vlasnik web stranice korisnicima stranica ne pruža telefonsku podršku.

Pomoć i podrška dostupni su isključivo preko odgovarajućih e-mail adresa ili kontakt telefona označenog na stranicama, a prema vrsti Usluge za koju je korisnik traži informacije.

Odgovarajuće e-mail adrese objavljene su na web-stranicama uz opis pojedine Usluge.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Vlasnik web stranice poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja stranica. Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni.

Vlasnik web stranice ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

U svrhu boljeg korisničkog iskustva te kako bi stranica radilo pravilno i imao sve funkcionalnosti koristimo kolačiće (cookies).
Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo od strane web stranice koju posjetite.
Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku.
Korištenjem stranica i Usluga dajete svoj pristanak za spremanje kolačića (cookies) na vašem računalu.

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na stranicama vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom vlasnika web stranice. Vlasnik web stranice nije odgovoran za sadržaj tih stranica.

Sadržaj stranica

Stavovi izneseni u autorskim kolumnama i komentarima, ne odražavaju stavove redakcije stranica, odnosno vlasnika web stranice, već su to osobni stavovi autora pojedine kolumne i komentara.

Vlasnik web stranice nije vlasnik sadržaja koji objavljuju ili razmjenjuju posjetitelji na stranicama u njegovom vlasništvu. Vlasnik web stranice zadržava pravo koristiti neke od tih sadržaja u promotivne svrhe Usluga unutar kojih je sadržaj objavljen.

Javno dostupan sadržaj je sav onaj sadržaj dostupan svim posjetiteljima stranica.

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouradci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na stranicama. Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. Vlasnik web stranice poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu Materijala koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva te se samoinicijativnim slanjem Materijala iskazuje pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću suglasnost s prije navedenim stajalištima.

Promjene sadržaja stranica

Vlasnik web stranice zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja na stranicama bez obaveze prethodne najave. Vlasnik web stranice nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Ukidanje i zabrana korištenja stranica

Vlasnik web stranice zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja vašeg korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koju ste registrirani, a bez prethodne najave i obrazloženja.

Vlasnik web stranice ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa.

Promjene Uvjeta korištenja

Vlasnik web stranice zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim stranicama.

Što nudimo

Unaprijedite svoje poslovanje

Sustav za upravljanje uredskim dokumentima

Sustav za upravljanje uredskim dokumentima

 • DIAR
 • Digitalni Arhiv
 • Document Management System – Funkcionalnosti
Sustav za upravljanje imovinom

Sustav za upravljanje imovinom

 • Izrada strategije upravljanja imovinom
 • Izrada i implementacija aplikacije „upravljanje imovinom“
 • Edukacija djelatnika za rad u aplikaciji
 • Inicijalni unos podataka o nekretninama u sustav
Digitalizacija dokumenata

Digitalizacija dokumenata

 • Digitalizacija dokumentacije u kratkom vremenskom roku, uz obradu i indeksiranje radi jednostavnije i brže pretraživosti.
Kibernetička sigurnost

Kibernetička sigurnost

Razvoj prilagođenih softverskih rješenja

Razvoj prilagođenih softverskih rješenja

100+

Uspješnih projekata

4.5k+

Zadovoljnih korisnika

3m+

Digitaliziranih dokumenata

50+

Web projekata

O nama

Tvrtka Centar za Digitalizaciju dinamična je, stabilna tvrtka u stalnoj potrazi za suradnicima na polju konzaltinga, vođenja projekata i programiranja.

Tvrtka je osnovana 2011. godine i usklađeno sa zakonom o trgovačkim društvima...

Osnova poslovanja su usluge, prodaja i konzalting u području arhiviranja, pripreme, obrade, skeniranja, pohrane i dohvata pohranjenih

Klijenti i partneri